Krullen? Zo krijg je meer volume!

Krullen? Zo krijg je meer volume!

We weten allemaal dat veel volume bij de wortels van je krullen een must is. Maar soms wil het gewoon niet lukken, toch? Dat kan aan je producten of andere redenen liggen. In deze blog geven we je de beste tips om meer volume bij je krullen te krijgen.

Tip 1: Bye Bye Zware Haarproducten

Een cruciale eerste stap is het vermijden van te zware haarproducten. Dergelijke producten kunnen ervoor zorgen dat je krullen sneller uitzakken. Bovendien kan er een ophoping ontstaan. Overweeg het gebruik van een cleansing shampoo om dit te verwijderen.

Tip 2: Effectieve Stylingtechnieken

De manier waarop je je haar styled, kan een aanzienlijk verschil maken. Breng stylingproducten aan door je haar ondersteboven te houden of, als je een borstel gebruikt, vanaf de aanzet naar beneden te borstelen.

Tip 3: Föhnen voor Definitie en Volume

Maak bij het föhnen gebruik van een diffuser, dit zorgt voor meer definitie en volume in je krullen. Door je hoofd tijdens het föhnen naar voren te buigen creëer je ook meer volume.

Tip 4: Boost met Volume Spray

Wanneer je haar ongeveer 80% droog is na het föhnen, breng dan een volume spray aan. Föhn je haar vervolgens verder droog. Dit is een beproefde methode om dat gewenste extra volume te krijgen.

Tip 5: Kies voor Laagjes bij de Kapper

Bij je volgende bezoek aan de kapper, vraag om laagjes in je haar te laten knippen. Dit eenvoudige maar effectieve knippen van laagjes zorgt voor luchtigheid in je haar, wat op zijn beurt resulteert in meer volume.

Tip 6: De Kracht van de Afro Kam

Wanneer je haar volledig droog is, gebruik dan een afro kam met smalle tanden. Houd je hoofd naar voren gericht en schuif de kam in je haar om de aanzet omhoog te tillen. Herhaal deze beweging meerdere keren voor een volumineuze uitstraling.

Deze zes bewezen tips zijn ontworpen om je te helpen bij het bereiken van meer volume bij de aanzet van je krullen. Probeer deze tips uit en deel je succesverhalen in de reacties hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen