Krullend haar refreshen

Krullend haar refreshen: tips en stappen voor prachtige krullen

Heb je krullend haar? Dan weet je waarschijnlijk dat je krullen er niet altijd even perfect uitzien als de dag ervoor. In deze blogpost leer je hoe je jouw krullend haar kunt refreshen met eenvoudige stappen en producten. Ontdek waarom het refreshen van krullen essentieel is en hoe je jouw krullen er altijd stralend uit kunt laten zien.
 

Stap 1: Voorbereiding en Benodigdheden

- Waterspuit
- T-shirt/microvezel handdoek
 

Stap 2: Refreshen van je Krullen

Begin met het los schudden van je krullen. Vervolgens kun je met de waterspuit je haar lichtjes bevochtigen, vooral die plukken die er niet meer zo fris uitzien. Als het haar vochtig is, kun je de "praying hand" methode gebruiken om het vocht diep in je krullen te laten trekken. Als je veel krullend haar hebt, verdeel het dan in secties voor een beter resultaat.

Stap 3: Producttoepassing en Styling

Zodra je haar goed vochtig is, verdeel je je gekozen krulproduct gelijkmatig over je haar. Na het aanbrengen scrunch je voorzichtig je krullen om hun natuurlijke vorm te herstellen. Gebruik nu een microvezel handdoek om overtollig water te verwijderen en je krullen meer definitie te geven. Na het kneden kun je je haar aan de lucht laten drogen of föhnen.
 

Extra Tip: De Denman Brush

Als je merkt dat je krullen na het kneden niet terugveren, probeer dan de Denman brush. Deze borstel zorgt voor meer definitie en minder pluis.

Na het volgen van deze stappen weet je precies hoe je je krullen kunt refreshen. Het is eenvoudig en effectief, en het resultaat zal prachtig zijn. Dus, geniet van stralende krullen, elke dag!

Heb je nog meer krulverzorgingstips nodig? Bekijk onze andere blogposts en blijf op de hoogte van de nieuwste haarverzorgingstrends.

 
Terug naar blog

Reactie plaatsen