The Curlies Story

Welkom bij Curlies! Mijn naam is Merel Groenendijk en ik heb al vanaf mijn geboorte krullen en daar was ik niet bepaald blij mee. Jarenlang wist ik niet wat ik met mijn haar aan moest. Als persoon baalde ik er erg van dat ik een hele bos met krullen had. Ook waren er niet veel andere mensen die dit hadden.

In de jaren die daarna volgde, heb ik veel dingen geprobeerd die totaal niet werkten bij mijn haar. Hierdoor is mijn haar flink beschadigd geraakt. Vanaf mijn 19e ben ik mijn krullen echt gaan accepteren. Op dat moment ben ik verschillende platformen gaan afstruinen voor tips en tricks. Ik kwam er achter dat veel meer mensen deze issues hadden en dat er veel producten waren om je krullen goed te verzorgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel producten ben gaan testen en ik zag dat de kwaliteit van mijn krullen steeds beter werd. Mijn krullen zagen er mooi glanzend en veerkrachtig uit. Vanaf dat moment ben ik heel trots op mijn krullen en is stijl haar voor altijd verleden tijd.

Dit is ook een van de redenen waarom ik ben begonnen met Curlies. Met Curlies wil ik jullie helpen en dat daardoor krullen eerder geaccepteerd worden. Maar ook dat je trots bent op je krullen en ziet hoe bijzonder het is om krullen te hebben. Via Curlies deel ik tips en tricks en verkoop ik full size producten van verschillende merken. Op Curlies komen alleen producten die goed zijn voor onze krullen en die de kwaliteit van de krullen alleen maar verbeterd. 

​Verder hebben wij, Curlies, grote ambities. Curlies moet echt een platform worden voor al je vragen over je krullen. Verder vind je verschillende producten van verschillende merken. ​Ook zal ik veel content delen via Instagram en TikTok. Daar kunnen jullie ook al je vragen stellen over onze producten, je krullen en alle andere dingen.